Malabaro pakrantė: istorinis pipirų lopšys! Pipirų auginimas kilo iš Malabaro pakrantės Indijoje. Jos pavadinimas kildinamas iš sanskrito žodžio: „Pippali“. Pipirai visada buvo daugelio šalių siekiamybė. Dėl ekonominių ar kultūrinių priežasčių žmonės visada pirko ir pardavinėjo įvairius prieskonius. Pirmieji pipirų augalai yra užaugę Kerala valstijoje. Vėliau jie buvo pergabenti ir išplito kitose šalyse: Kambodžoje, Vietname, Indonezijoje, Brazilijoje, Madagaskare ir kitose šalyse. Sudedamosios dalys Piper nigrum Grynasis kiekis: 70 g. Kilmės šalis: Indija. Laikymo sąlygos Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.
Daugiau paveikslėlių
TERRE EXOTIQUE Juodieji pipirai iš Malabaro, 70 g.
€ 6.60 PVM
Šie pipirai tiesiai iš Malabaro pakrantės, kuri tapusi daugelio prieskonių gimtuoju lopšiu. Juodieji pipirai atskleidžia saldžias natas, pagardina mėsą, saldžiarūgščius patiekalus ir daržoves. Pipirus rekomenduojama naudoti lengvai grūstus, visuose mėsų patiekaluose.
Neturime
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.