Kilęs iš Pietvakarių Indijos. Indonezijoje surinktas mažas uodeguotas pipirų kukurūzas. Kubebo pipirai gaunami iš uogų, kurios nuskinamos dar nesubrendusios, paskui džiovinamos ir sumalamos. Šis pipiras paprastai naudojamas kario milteliuose. Taip pat galite valgyti paprasčiausiai sukramtę pipirų kukurūzus. Aromatas turi medaus vaisių pagrindinę natą su rūkytų ir žolelių arbatų kvapais, kuriuos apgaubia subtilios saldžių prieskonių ir dervos natos. Skanu su visais Azijos patiekalais, omaro uodegomis, egzotinių vaisių kompotu ar mėtiniu šokolado desertu. Sudedamosios dalys Cubebe pipirai Grynasis kiekis 50 g. Kilmės šalis Indonezija Laikymo sąlygos Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje
Daugiau paveikslėlių
Cubebe pipirai TERRE EXOTIQUE, 50 g.
€ 7.00 PVM
Cubebe pipirai, dar vadinami uodeguotaisiais pipirais, kilę iš Indonezijos, pasižymi švelniu aštrumu ir subtiliomis citrinusinių vaisių natomis. Šie pipirai rekomenduojami gaminant raudonojo vyno padažus, ėrieną, šokolado desertus, taip pat su mėsos steikais, paukštiena, troškiniais ir padažais.
Turime
VERONIKA (įsigijo produktą) –
Malonu pakramtyti, jaučiamas gaivumas burnoje.