Pirkinių krepšelis

Konsultuojame +370 690 44488

Pristatome nemokamai 🇱🇹 perkant už €49

Tinklaraštis

the mood kavos klubas

„The Mood“ kavos klubo pristatymas ir pasirodymas pasaulinėje parodoje

Spalio 7–11 dienomis Vokietijoje, Kelne, vyko didžiausia pasaulyje maisto ir gėrimų paroda „Anuga“. Nesumeluosime, bet joje „The Mood“ daugumai nušluostė nosį. Tuoj paaiškinsime kodėl. Parodoje pristatėme „The Mood“ kavas ir nešėme žinutę apie savo miestą. Stende „Vaporwave“ grafiniu stiliumi kūrybiškai įpynėme Kauno modernizmo pastatus vienoje pusėje ir partnerių iš Miuncheno pastatus – kitoje. Visus juos […]

sveiki ir skanūs užkandžiai iš Pulsin

Sveiki ir skanūs užkandžiai: „Pulsin“ naujienos mūsų lentynose

Nuolat skubate ir nerandate laiko pilnavertei mitybai, galbūt ieškote vaikams skanių ir sveikų alternatyvų, arba norite užkandžiauti be sąžinės graužaties? Turime jums gerų žinių. Bet apie viską nuo pradžių. Visa „Pulsin“ istorija prasidėjo Didžiojoje Britanijoje, kur trys draugai studentai nusprendė gaminti sveikus užkandžius ir maisto papildus. Iš pradžių jie tėvų virtuvėse gamino energinius rutuliukus, o […]

brangiausia pasaulyje Taičio vanilė

Naujiena: brangiausia pasaulyje Taičio vanilė – kuo ji išskirtinė?

Ieškote unikalių ir retų skonių? Pataikėte ten, kur reikia! Pristatome naujieną – nuo šiol pas mus galite įsigyti brangiausią pasaulyje Taičio vanilę. Šios vanilės ankštys yra daug platesnės ir plokštesnės nei Madagaskaro vanilės. Nors Taičio vanilė nėra tokia žinoma kaip jos giminaitė iš Madagaskaro, ji išties stebina sodriu, stipriu aromatu. Dėl išskirtinių savybių ji yra […]

sultiniai

Susipažinkite: sultiniai, įkvėpti garsaus „Michelin“ įvertinto šefo

Ruduo jau visai čia pat, tad atvėsus orams nėra nieko geriau už garuojantį tobulo sultinio dubenėlį – ir sušilti, ir sveikatai pastiprinti. Pristatome jums dar vieną naujieną – iš aukščiausios kokybės ingredientų pagamintus vištienos, jautienos ir vėžiagyvių sultinius, kurie sukurti pagal daugiausia „Michelin“ žvaigždučių turinčio Joël Robuchon receptus. Šis virtuvės šefas 1990 m. „Gault et […]

naminis pomidorų padažas

Odė pomidorams: kuo pagardinti ir kaip mes gaminome pomidorų padažą

Nors ištisus metus prekybos centrų lentynos lūžta nuo pomidorų gausos niekas niekada nepakeis Lietuvoje augusio pomidoro kvapo ir skonio. Daugelis net nežino, jog egzistuoja daugiau kaip 10000 skirtingų pomidorų rūšių. Visoms išragauti, ko gero, neužtektų ir viso gyvenimo! Turbūt nesuklysime teigdami, jog nesvarbu kiek bebūtų pomidorų rūšių ir iš kur jie atkeliautų, lietuviui mieliausi čia […]

ekologiški, kietųjų kviečių makaronai iš Italijos

Nuodėmė neparagauti: ko gero, skaniausi itališki makaronai

Džiaugiamės galėdami jums pristatyti abejingų nepaliekančius itališkus makaronus. Ko gero, nerasime tokio žmogaus, kuris nežinotų su kokia aistra ir užsidegimu italai gamina maistą, o ypač makaronų patiekalus. Italams maistas yra kultūros dalis, todėl įvairiems ingredientams ir jų gamybos procesams jie skiria didelį dėmesį. Ne išimtis ir mūsų atstovaujami itališkų makaronų gamintojai „Monograno Felicetti“ ir „Antico […]

Vytintos dešros iš Prancūzijos

Delikatesai iš Prancūzijos: išskirtinio skonio vytintos dešros ir terinai

Prancūziškų skonių desantas Kaune! Šios prancūzaitės tikrai nepaliks abejingų – aukščiausios kokybės, išskirtinės išvaizdos ir skonio. Susipažinkite artimiau Mūsų gausią turimų produktų šeimą papildė gardi naujiena iš Prancūzijos – 10 rūšių vytintų dešrų ir 5 rūšių terinai. Pietryčių Prancūzijoje vilnijančių kalvų apsuptyje įsikūrę gamintojai yra sektoriaus lyderiai, turintys nepriekaištingą reputaciją šalyje ir Europoje. Ši profesionalų […]

austriškas Alpių kalnų sūris

Atraskite naujus skonius: pristatome austrišką Alpių kalnų sūrį

Geros žinios tiems, kurie negali gyventi be sūrio! Džiaugiamės galėdami sūrio mėgėjams pasiūlyti naujieną, kuri ne taip seniai papildė mūsų asortimentą – tai preciziškai gaminamas austriškas Alpių kalnų sūris. Mūsų gamintojai – atsidavę ir itin rimtai žiūrintys į savo darbą. Ilgametė patirtis ir vietovė, kurioje gimsta šie delikatesai leidžia sukurti išskirtinio skonio ir kokybės produktus. […]

Praskleidžiant persų mėlynosios druskos šydą

Skirtingai nei jūros druska, išgaunama iš druskos tvenkinių, ši per tūkstančius metų trukusios fosilizacijos metu susidariusi Persijos mėlynoji druska yra fosilija, arba brangakmenis, kurio kristalai susiformavo prieš 100 mln. metų priešistorinėse jūrose. Ši safyro mėlynumo druska susidarė garuojant vidaus jūroms ir ežerams. Tai druska menanti milijonus metų pasaulio istorijos, nuo išnykusių gyvūnų rūšių, gamtos kataklizmų […]

Kokia prieskonių įvairovė telpa po žodžiu „pipirai“?

Šiais laikais žodį „pipiras“ vartojame įvairiems prieskoniams pavadinti ir tai dažnai sukelia tikrą painiavą. Taigi, kas yra „pipiras“? Geriausias būdas iki galo suprasti visas skirtingas prieskonines uogas, sėklas ir ankštis – pažvelgti į šių botaninę klasifikaciją. Aiškią ir šiuo metu naudojamą augalų klasifikaciją sukūrė švedų botanikas Karlas Linėjus (Carl Linnaeus), XVIII amžiuje. Tai buvo pirmasis […]

Saugus atsiskaitymas

Visi atsiskaitymai šifruojami 128-bit AES kodavimu

Kokybiškas aptarnavimas

98% užsakymų įvykdomi per 1 darbo dieną arba mažiau

Nemokamas pristatymas

Visiems užsakymams, kai
krepšelio suma virš €49

Gera produkcija

Kviečiame rinktis iš mūsų plataus prekių asortimento