Čiobreliai buvo naudojami kaip aromatinė žolė gaminant maistą nuo antikos laikų, Dioscorides (I a.) ir Hipokratas (460–370 B.C.) čiobrelį jau minėjo savo raštuose. Vėliau romėnai čiobrelius atgabeno į Angliją. Šiuo metu čiobreliai plačiai naudojami prancūzų, italų, ispanų ir meksikiečių virtuvėse. Džiovinti čiobreliai gerai dera su bazilikais, česnakais, levandomis, svogūnais, rožių žiedlapiais, raudonėliais ir petražolėmis.
Sudedamosios dalys
EKO čiobreliai.
Iš sertifikuotų ekologiškų ūkių: sertifikuota pagal LT-EKO-001
Laikymo sąlygos
Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.
Papildoma informacija
Gamintojas: Terre Exotique
Kilmės šalis: Egiptas
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.