Aprašymas
Puikiai tinka gardinti žuvų ir jūros gerybių patiekalus, naudojami gaminant baltus padažus, bulvių košę ar kremines sriubas. Baltus pipirus patariama naudoti gaminimo pabaigoje, kadangi perkaitinus pipirą, jis gali apkarsti.
Baltieji „Penja“ pipirai skinami prinokę, Moungo provincijoje, po to džiovinami saulėje. Visi gamybos etapai (derliaus nuėmimas, plovimas, džiovinimas, rūšiavimas) atliekami rankomis, patyrusių vietinių kaimo moterų. 2014 m. jis buvo pirmasis Afrikos žemyno produktas, kuriam buvo suteikta saugomos geografinės nuorodos (SGN) statusas.
Sudedamosios dalys
Piper nigrum.
Grynasis kiekis: 70 g. Kilmės šalis: Kamerūnas.
Laikymo sąlygos
Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.