Geriausia naudoti prieš pat patiekiant, nes pipirai tampa aitrūs, jei jie kaitinami per ilgai. Baltieji Kampoto pipirai skinami tik tada, kai yra visiškai sunokę. Jie kilę iš Kampoto ir Kepo provincijos Kambodžoje. „Kampot Pepper“ pirmą kartą paminėtas dar Angkoro karalystėje. Rašytinius įrašus galima atsekti XIII amžiaus tyrinėtojo Tcheou Ta Kouanau kelionių žurnale. Manoma, kad kinų imigrantai iš Hainano regiono atvežė pipirų į Kampotą. Jie jau augino pipirus Kinijoje. Kolonijiniu laikotarpiu, šie pipirai pasiekė savo šlovės viršūnę ir tapo pagrindiniu Kambodžos maisto eksportu. 1975 m. Khmerų Roužas pipirų auginimą sumažino beveik iki nulio ir pradėjo auginti ryžius. 2009 m. „Kampot pepper“ tapo pirmaisiais Kambodžos pipirais, įgijusiais saugomos geografinės nuorodos statusą (SGN). Sudedamosios dalys Piper nigrum Grynasis kiekis: 50 g. Kilmės šalis: Kambodža. Laikymo sąlygos Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.
Daugiau paveikslėlių
Baltieji Kampoto pipirai TERRE EXOTIQUE, 50 g.
€ 12.95 PVM
Karštas, galingas ir aštrus, atskleidžiantis mentolio užuominas. Šis nuostabus baltasis Kampoto pipiras – tikras lobis! Puikiai tinka žuvies, vėžiagyvių patiekalams gardinti bei dera su vaisių salotomis ir braškėmis.
Neturime
Papildoma informacija
Svoris | 0.05 kg |
---|---|
Išmatavimai | 5 × 5 × 8 cm |
Rašyti atsiliepimą gali tik prisijungę pirkėjai, kurie yra įsigiję šį produktą.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.