TERRE EXOTIQUE Sezamų sėklos su Umeboshi slyvomis

 8.50 30.00 PVM

Sezamų sėklos su pikantiška rūgštele pasižyminčiomis Umeboshi slyvomis praturtins jūsų salotas, pagardus ar ryžius. Šios sėklos tokios skanios, kad galite valgyti jas ir vienas!

Azijoje sezamas buvo naudojamas šimtmečius, bei buvo vertinamas dėl daugybės gydomųjų savybių. Hipokratas, dar antikinės Graikijos laikais, rekomendavo sezamą dėl išskirtinių maistinių savybių.
Sezamų sėklos su Umeboshi slyvomis yra plačiai naudojamos japoniškas prieskonis, kuris dažniausiai patiekiamas su baltais ryžiais. Umeboshi slyvos yra marinuoti vaisiai, naudojami pastose, sultyse, likeriuose ar actuose. Šios slyvos iš tikrųjų yra abrikosų rūšis. Slyvų derlius imamas lietinguoju sezonu, nepilnai sunokus. Po skynimo vaisiai kelias valandas panardinami į šaltą vandenį, kad atsikratytų kartumo, tuomet 6 savaites sūdomi šizo lapais, kurie suteikia jiems patrauklią spalvą.

Sezamų sėklos su Umeboshi slyvomis yra skaniai lengvo ir įsimenančio skonio! Šios elegantiškos, traškios, rausvos sėklos tiesiog tirpsta burnoje!

Sudedamosios dalys

Baltos skrudintos sezamų sėklos, cukrus, rakankos ekstraktas, citrinų rūgštis, džiovintas bonito, pagardai, dažikliai, natūralus aromatas, umeboshi slyva, amino rūgštis.

Kilmės šalis: Japonija.

Laikymo sąlygos

Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.

Alergenai

Sudėtyje yra: Sezamo sėklų ir žuvies.

Papildoma informacija

Svoris 0.06 kg
Kiekis

1 l, 25 g, 250 ml, 290 g, 45 g, 15 g, 20 g, 40 g, 50 g, 55 g, 60 g, 70 g, 75 g, 90 g, 100 g, 200 g, 250 g, 280 g, 500 g, 1 kg

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Rodyti atsiliepimus tik Lietuvių (0)

Būkite pirmi atsiliepę apie "TERRE EXOTIQUE Sezamų sėklos su Umeboshi slyvomis"

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *