Aprašymas
Baltieji Voatsiperifery pipirai kilę iš Piperaceae šeimos. Šių pipirų pavadinimas kilęs iš „voa“, kuris reiškia vaisius, ir „tsiperifery“ iš Madagaskaro (Piper borbonense) augalo pavadinimo. Madagaskaro pietryčiuose šie laukiniai pipirai skinami tik nuo jaunų ūglių, birželio – rugpjūčio mėnesiais.
Geriausiai naudoti maltą, prieš pat patiekiant, kad būtų išsaugoti aromatai ir skoniai. Atsargiai, nekepkite šių pipirų per ilgai, nes jie pasidaro ypač kartūs.
Pipirai laikomi netinkamomis sąlygomis gali prarasti savo skonį, todėl laikykite juos vėsioje, sausoje vietoje, atokiau nuo tiesioginės saulės šviesos.
Sudedamosios dalys
Piper borbonense.
Grynasis kiekis: 50 g. Kilmės šalis: Madagaskaras.
Laikymo sąlygos
Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.