Raudoni Kampoto pipirai gaunami skinant raudonas uogas, kurios yra visiškai prinokusios. Kampote, tik nuskintos raudonos uogos, mirkomos verdančiame vandenyje ir po to nedelsiant panardinamos į ledinį vandenį. „Kampot Pepper“ pirmą kartą paminėtas dar Angkoro karalystėje. Rašytinius įrašus galima atsekti XIII amžiaus tyrinėtojo Tcheou Ta Kouanau kelionių žurnale. Manoma, kad kinų imigrantai iš Hainano regiono atvežė pipirų į Kampotą. Jie jau augino pipirus Kinijoje. Kolonijiniu laikotarpiu, šie pipirai pasiekė savo šlovės viršūnę ir tapo pagrindiniu Kambodžos maisto eksportu. 1975 m. Khmerų Roužas pipirų auginimą sumažino beveik iki nulio ir pradėjo auginti ryžius. 2009 m. „Kampot pepper“ tapo pirmaisiais Kambodžos pipirais, įgijusiais saugomos geografinės nuorodos statusą (SGN). Sudedamosios dalys Piper nigrum. Grynasis kiekis: 50 g. Kilmės šalis: Kambodža. Laikymo sąlygos Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.
Daugiau paveikslėlių
TERRE EXOTIQUE Raudonieji Kampoto pipirai, 50 g.
€ 9.90 PVM
Kai šis raudonasis Kampoto pipiras susmulkinamas grūstuvu, jis išskiria nuostabias vaisių ir mentolio natas. Raudonieji Kampoto pipirai yra švelnesni nei tradiciniai juodieji pipirai. Jie naudojami mėsos, žuvies, paukštienos, makaronų patiekalams, picai, vėžiagyviams ar desertams paskaninti. Puikiai tinka salotų padažams. Pipirus naudokite patiekaluose, lengvai susmulkintus grūstuve.
Turime
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.