Traškūs žalieji Madagaskaro pipirai sūryme su vaisiniu poskoniu! Pilni ar sumalti pipirų grūdeliai praturtins visus Jūsų grietinėlės padažus, daržovių pyragus, sūrius ar salotas.
Madagaskaro pipirai pradedami rinkti gruodžio mėnesį. Pipirų žirnelių kekės nuskinamos prieš visiškai sunokstant, tuomet rūšiuojamos vietinių moterų rankomis.
Geriausios šių pipirų kekės konservuojamos sūryme – tai natūraliausias būdas išsaugoti šio šviežio žalio pipiro skonį.
Sudedamosios dalys Žalieji Madagaskaro pipirai Grynasis kiekis: 50 g.
Kilmės šalis: Madagaskaras.
Laikymo sąlygos: Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.
Zita (įsigijo produktą) –
Patiko net labai,ne pirmą kartą perku