Batak uogos TERRE EXOTIQUE, 20 g.

 9.80 PVM

Batak uogos pasižymi svaiginančiu citrinų aromatu bei yra Kinijos Szechuano uogų, naudojamų kasdieniam maisto ruošimui, atitikmuo. Pritrauktos, paskrudintos ar sumaltos grūstuve jos puikiai tinka pagardinti jūros gėrybėms, marinatams ar šokoladiniams desertams.

Turime

Batak uogos renkamos laukinėje gamtoje, Batak ir Toba etninių grupių gyventojų, Šiaurės Sumatroje, Indonezijoje.

Šios uogos auga ant dygliuoto krūmo: zanthoxylum acanthopodium ir yra panašios į Szechuano uogas. Batakų žmonės Indonezijoje garsėja kaip puikūs muzikantai ir oratoriai, tačiau taip pat ir dėl savo architektūros bei aktyvaus priešinimosi Indonezijos valdžios institucijoms. Jie gyvena bendruomenėse greta Tobos ežero.

Šios uogos dar vadinamos Andalimano pipirais arba Batako pipirais. Jie auga 1 500 m aukštyje į šiaurę nuo Tapanuli ir Samosir, netoli Tobos ežero. Šis regionas yra žinomas kaip Batako karalystė. Tradicinis Batak patiekalas yra Ikan mas arsik arba Auksinė žuvelė su Arsiko padažu, gaminama iš karpių, sužvejotų Tobos ežere. Karpiai ruošiami woke ir patiekiami su padažu, pagardintu imbieru, šaloto svogūnais, česnaku, galanga, citrinžole, ciberžole ir čiliu.

Sudedamosios dalys

Batak uogos

Grynasis kiekis: 20 g. Kilmės šalis: Indonezija.

Laikymo sąlygos

Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.

Papildoma informacija

Svoris 0.02 kg
Išmatavimai 5 × 5 × 8 cm

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Rodyti atsiliepimus tik Lietuvių (0)

Būkite pirmi atsiliepę apie "Batak uogos TERRE EXOTIQUE, 20 g."

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *