Prieskonių mišinys KIMCHI yra tikra Korėjietiškos virtuvės pažiba, suteiksianti jūsų patiekalams Tolimųjų Rytų dvelksmo.
Smulkiai supjaustykite kininius kopūstus ar kitas daržoves, įdėkite šaukštą šio mišinio ir troškinkite. Aštrių ir saldžių natų prieskoniai taip pat labai tinka prie žuvies ir įvairių sriubų.
Šio mišinio aromatas šiek tiek dūminis ir subtiliai saldus. Aštrumą lemia gardūs gochugaru pipirai, kurie yra pagrindinis šio korėjietiško recepto ingredientas.
Gochugaru pipirai kilę iš Korėjos. Ši Capsicum annuum šeimai priklausanti paprika išsiskiria ryškiai raudona spalva. Dėl saldžių ir dūminių natų, taip pat vidutinio aštrumo ji labai vertinama korėjiečių virtuvėje ir žinoma, gaminant tradicinius ir unikalius kimčius!
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.