Šis išskirtinis „Terre Exotique“ receptas sukurtas kruopščiai išstudijavus pagrindinius „Chenin“ vynuogių veislės aromatus. Šiame pipirų mišinyje dominuojančios aromatinės „Chenin“ vynuogių veislės savybės, atsispindi harmoningoje ir kruopščiai atrinktoje pipirų ir uogų aromatų paletėje.
Šis mišinys, tai atspindys vynuogių veislės, o ne pačio vyno, kurio skonis gali skirtis atsižvelgiant geografinius faktorius, vyno amžių ir gamybos būdą.
Rekomenduojame šį vyndarių pipirų mišinį naudoti patiekaluose, kuriuos patiekiate kartu su „Chenin“ rūšies vynu, siekiant išgauti tobulą aromato ir skonio harmoniją. Kaip ir „Chenin“ vynas, taip ir šis prieskonių mišinys puikiai dera prie paukštienos patiekalų.
„Chenin“ yra viena iš populiariausių vynuogių veislių Prancūzijos Luaros slėnyje, Luaros krašto regione.
Sudedamosios dalys
Juodieji Sarawak pipirai, rausvieji pipirai, raudonosios Szechuan uogos, pasiflorų uogos, Chiloe uogos, kvapusis pimentas.
Grynasis kiekis: 60 g.
Laikymo sąlygos
Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.