Ekologiškas rozmarinas iš Kretos derlius nuimamas vasarą, po žydėjimo, kai visiškai subręsta lapai.
Nuėmus derlių, šakos pakabinamos džiūti tradicinėse džiovyklose maždaug 10 dienų. Šie džiovintuvai yra atviri vėjui iš visų pusių. Po šio etapo rozmarinas valomas, sijojamas ir suvyniojamas išsiuntimui į jūsų virtuvę.
Kretoje jis yra labai populiarus gaminant žuvies patiekalus, marinatus ir puikiai derinamas su sraigėmis.
Jis gali būti naudojamas tiek saldžių, tiek pikantiškų receptų gamyboje. Tai sustiprins veršieną, paukštieną, avieną ir bus skanus priedas prie vyno, alyvuogių aliejaus, česnako ir čiobrelių. Užpilkite pienu, kad jūsų desertai įgautų Viduržemio jūros regiono skonio.
Sudedamosios dalys
EKO rozmarinas
Iš sertifikuotų Kretos ekologiškų ūkių: sertifikuota pagal FR-BIO-01
Laikymo sąlygos
Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje
Papildoma informacija
Gamintojas: Terre Exotique
Kilmės šalis: Kreta
Prekės ženklo šalis: Prancūzija
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.