Ekologiški mandarinų milteliai yra lengvai naudojami ir kupini sodrių mandarinų skonio natų. Maltos mandarinų žievelės puikiai tinka pakeisti šviežius citrusinius vaisius, kuomet ruošdami maistą jų neturite po ranka.
Mandarinai kilę iš Viduriniųjų Rytų, tačiau daugelį amžių buvo daugiausiai auginami Vietname, Japonijoje ir ypač Kinijoje. Pasak legendos, jų pavadinimas kilęs iš tos pačios spalvos mandarinų šilko apdarų.
Net ir šiais laikais mandarinai vis dar yra mėgstamiausias vaisius kinų naujųjų metų šventėje. Į Europą mandarinų medį atvežė portugalai. Nuo XX amžiaus antrosios pusės mandarinai plačiai paplito Alžyre.
Misionieriui tėvui Klementui priskiriama klementino sukūrimas, sukryžminant mandariną su apelsinu. Mandarinų milteliai gaunami sumalant džiovintą mandarinų žievelę.
Kaip ir daugelis kitų citrusinių vaisių miltelių, mandarino milteliai yra esminė bet kurios virtuvės dalis!
Sudedamosios dalys
EKO mandarinų milteliai
Iš sertifikuotų Europos ekologiškų ūkių: sertifikuota pagal FR-BIO-01
Laikymo sąlygos
Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.
Papildoma informacija
Gamintojas: Terre Exotique
Kilmės šalis: Prancūzija
Prekės ženklo šalis: Prancūzija
TATJANA DEMJANOVA (įsigijo produktą) –
Patiko