TERRE EXOTIQUE Raudonėlis iš Kretos, 45 g.

 7.40 PVM

Raudonėlis iš Kretos yra gaivus ir stipraus skonio. Raudonėlio skonis praturtins įvairių picų, daržovių bei mėsos patiekalų skonius.

Turime

Raudonėlis yra viena iš plačiausiai viduržemio jūros regiono virtuvėje naudojamų prieskoninių žolelių. Europoje auga apie trisdešimt raudonėlio rūšių, kurių visų derlius nuimamas vasarą. Vartojama viršutinė stiebo dalis su lapais ir žiedais. Raudonėlio gaivūs ir stiprūs aromatai puikiai tinka su picomis, makaronais, risotto, keptomis bulvėmis, daržovių sriubomis, žuvimi ar salotomis. Skanu su Viduržemio jūros regiono patiekalais, naudojant pomidorus, mocarelą ir alyvuogių aliejų. Šis prieskonis ypač tinka raugiant agurkus, marinuojant ryškesnio aromato neturinčias cukinijas bei patisonus, konservuojant pomidorus, paprikas. Kaip ir bazilikais, raudonėliais galima aromatizuoti actą bei aliejų. Jie puikiai dera ir su alyvuogėmis bei kaparėliais.

Sudedamosios dalys

Origanum dictamnus

Kilmės šalis

Kreta

Laikymo sąlygos

Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje

Papildoma informacija

Svoris 0.045 kg

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Rašyti atsiliepimą gali tik prisijungę pirkėjai, kurie yra įsigiję šį produktą.