Ciberžolės milteliai, TERRE EXOTIQUE

 6.50 15.63 PVM

Ciberžolė auga prie skardžių, todėl turi silpną pipirų ir muskuso skonį, jaučiamas ir lengvas aštrumas. Ja galima praturtinti daugybę patiekalų ir suteikti jiems naujų skonio atspalvių. Ciberžole galima paskaninti omletą, ryžius, sriubas, troškinius, keptas daržoves, mėsos ir žuvies patiekalus Šį prieskonį verta dėti ir į žaliuosius kokteilius.

Ciberžolė naudojama kaip ingredientas prieskonių mišiniuose, tokiuose kaip karis ar masala, taip pat naudojama kaip maisto dažiklis. Bene paprasčiausias panaudojimo būdas yra įsiberti į vandenį su citrina ar išsivirti ciberžolės arbatos.

Ciberžolės šaknys yra nuostabiai geltonai oranžinės spalvos, turinti pipirų ir muskuso aromatą. Ji kilusi iš tos pačios augalų šeimos kaip imbieras. Ciberžolė pirmiausia išvaloma ir supjaustoma, tada virinama, nulupama, džiovinama ir tik tada sumalama į miltelius.

Šių ciberžolių iš Madagaskaro derlius imamas nuo liepos iki spalio mėnesio, Bezanozano žmonių. Ji yra kilusi iš Sud-East Indijos, plačiai auginama Azijoje ir Afrikoje.

Sudedamosios dalys

Malta ciberžolė

Laikymo sąlygos

Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.

Papildoma informacija

Gamintojas: Terre Exotique
Kilmės šalis: Indija
Prekės ženklo šalis: Prancūzija

Papildoma informacija

Svoris 0.06 kg
Išmatavimai 5 × 5 × 8 cm
Kiekis

1 l, 25 g, 250 ml, 290 g, 45 g, 15 g, 20 g, 40 g, 50 g, 55 g, 60 g, 70 g, 75 g, 90 g, 100 g, 200 g, 250 g, 280 g, 500 g, 1 kg

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Rašyti atsiliepimą gali tik prisijungę pirkėjai, kurie yra įsigiję šį produktą.