Kajeno čili pipirai TERRE EXOTIQUE

 7.10 11.00 PVM

Šie Kajeno Čili pipirai suteiks Jūsų patiekalams aštrų ir egzotinį skonį. Puikiai tiks padažams, keptai mėsai, keptoms daržovėms, sriuboms, bulvėms ir kitiems įvairiems patiekalams gardinti.

Kajeno Čili pipirai yra vieni aštriausių pipirų pasaulyje. Šie raudonieji pipirai dar vadinami Pili-pili ir yra nuimami Ugandoje. Botaninis jo pavadinimas yra Capsicum frutescens, jis priklauso Solanaceae šeimai. Jis taip pat auginamas Madagaskare, Konge ir Zanzibare.

Aitriųjų pipirų aštrumas pagal Skovilio skalę yra 9/10. Jie yra ne tik labai aštrūs, bet yra juntamas ir saldus poskonis. Pipirus reikėtų atsargiai naudoti, dedant labai nedidelį jų kiekį. Taip pat stenkitės neliesti jų plikomis rankomis, mūvėkite pirštines bei venkite bet kokio patekimo į akis.

Sudedamosios dalys

Capsicum frutescens.

Kilmės šalis

Indija

Laikymo sąlygos

Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.

 

Papildoma informacija

Svoris N/A
Išmatavimai N/A
Kiekis

55 g, 250 g

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Rašyti atsiliepimą gali tik prisijungę pirkėjai, kurie yra įsigiję šį produktą.