Kajeno Čili pipirai yra vieni aštriausių pipirų pasaulyje. Šie raudonieji pipirai dar vadinami Pili-pili ir yra nuimami Ugandoje. Botaninis jo pavadinimas yra Capsicum frutescens, jis priklauso Solanaceae šeimai. Jis taip pat auginamas Madagaskare, Konge ir Zanzibare.
Aitriųjų pipirų aštrumas pagal Skovilio skalę yra 9/10. Jie yra ne tik labai aštrūs, bet yra juntamas ir saldus poskonis. Pipirus reikėtų atsargiai naudoti, dedant labai nedidelį jų kiekį. Taip pat stenkitės neliesti jų plikomis rankomis, mūvėkite pirštines bei venkite bet kokio patekimo į akis.
Sudedamosios dalys
Capsicum frutescens.
Kilmės šalis
Indija
Laikymo sąlygos
Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.