Espellete Čili pipirų pavadinimas kilęs nuo žavingo, mažo Espelette kaimo, esančio Baskų kalnų papėdėje. Šių pipirų derliaus nuėmimas prasideda rugpjūčio pabaigoje ir tęsiasi iki spalio mėn. Pipirai džiovinami krosnyje, kas 6 valandas apverčiami, tada pakabinami už vietinių namų, kad dar labiau išdžiūtų ir tik poto sumalami į miltelius. Tik dešimt ūkininkų pasaulyje turi receptą, kaip jį tinkamai paruošti vartojimui. Pipirų aštrumas Skovilio skalėje : 4/10. Sudedamosios dalys Capsicum annuum. Grynasis kiekis: 40 g. Kilmės šalis: Prancūzija. Laikymo sąlygos Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.
Daugiau paveikslėlių
TERRE EXOTIQUE Espellete Čili pipirai, 40 g.
€ 9.70 PVM
Espelette Čili pipiras yra aromatingas ir velniškai gaivaus, aštraus bei vaisinio skonio. Šiltas ir aštrus aromatas atspindi lengvą Baskų krašto atmosferą. Šiais pipirais galite pagardinti kiekvieną patiekalą, omletą, salotas, duoną ar net šokoladą. Pipirų aštrumas Skovilio skalėje: 4/10 (aštrus).
Turime
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.