Phu Quoc sala, dėl savo natūralių gamtos lobių dar vadinama „Smaragdų sala“. Ši sala randasi Tailando įlankoje, netoli Kambodžos krantų. Sala priklauso Vietnamui nuo 1945 m. Šioje saloje pipirai XVIII amžiuje buvo atvežti kinų. Šiuo metu saloje išauginamas tik labai mažas kiekis pipirų, tačiau jie pasižymi itin aukšta kokybe. Šioje saloje viename hektare išauginama apie 1,5 tonos pipirų, palyginus su 8-10 tonų vienam hektarui kituose Vietnamo regionuose, pavyzdžiui Daklake. Phu Quoc pipirų derliaus nuėmimas vykdomas tik rankomis – pradedant pipirų rinkimu, plovimu ir baigiant džiovinimu bei rūšiavimu. Dauguma pipirų plantacijų yra išsidėstę salos centre, Cua Duange. Pipirai yra skinami nuo vasario iki balandžio mėnesio. Vietiniai salos gyventojai pipirus vadina „Tiêu“ ir dažniausiai juos naudoja su jūros gėrybėmis, žuvimi, bei daugeliu kitų vietinių patiekalų, pirmiau juos sumaldami su druska ir įdėdami šiek tiek laimo. Sudedamosios dalys Phu Quoc juodieji pipirai. Grynasis kiekis 70 g. Laikymo sąlygos Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.
Daugiau paveikslėlių
Juodieji Phu Quoc pipirai TERRE EXOTIQUE, 70 g.
€ 8.90 PVM
Šie aštrūs ir intensyvūs juodieji pipirai auginami Phu Quoc saloje Vietname, dar vadinamoje „Smaragdų sala“. Phu Quoc pipirai yra nepakeičiami ruošiant žvėrienos ar vištienos patiekalus. Pipirus rekomenduojame naudoti grūstus grūstuve.
Turime
Papildoma informacija
Svoris | 0.07 kg |
---|
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.