Amazonės čili pipirai TERRE EXOTIQUE, 20 g.

 6.50 PVM

Kolumbijos Amazonės aitrieji pipirai yra itin aštrūs. Šių pipirų vaisinės natos ir subtilus rūgštumas yra kiek panašus į Tabasco čili pipirus. Derlius imamas dar prieš pipirams pilnai sunokstant – tai paaiškina jų šviesiai geltoną spalvą. Amazonės pipirai pagyvins egzotiškus patiekalus ir aštrius padažus.

Aštrumas pagal Skovilio skalę: 8/10.

 

Turime

Kolumbijos šalies pavadinimas kildinamas iš Kristupo Kolumbo, kuris pirmasis atgabeno įvairias aitriųjų pipirų augalų rūšis į Europą. Dalyje Kolumbijos driekiasi itin derlingas Amazonės upės baseinas – tai vienas turtingiausių gamtos draustinių pasaulyje bei aitriųjų čili pipirų gimtinė. Šio itin aitraus pipiro pavadinimas kildinamas iš legendinės regiono upės – Amazonės. Amazonės aitrusis pipiras yra kiek vaisinis, subtilaus rūgštingumo, panašus į Tabasco čili pipirus. Šie du čili pipirai priklauso tos pačios rūšies „Capsicum Frutescens“ šeimai. Amazonės aitrieji pipirai turi išsiskiriančią šviesiai geltoną spalvą, nes yra skinami prieš pilnai sunokstant. Kruopštus džiovinimo procesas išsaugo šią išskirtinę spalvą ir visas unikalias pipiro savybes. Amazonės aitrusis pipiras yra labai stiprus ir siekia 50 000–70 000 Skovilio skalės vienetų. Naudokite šį Amazonės aitrųjį pipirą charakteringiems padažams, sriuboms ir troškiniams pagyvinti ar aštriems mėsos patiekalams. Svarbu atkreipti dėmesį į tai, kad šis aitrusis pipiras aštrumą išskiria priklausomai nuo to, kuriuo patiekalo gaminimo metu yra naudojamas. Atsižvelgiant į tai, kokio aštrumo skonį norite pasiekti, naudokite šį pipirą maisto ruošimo pradžioje arba pačioje pabaigoje. Aštrumas pagal Skovilio skalę: 8/10. Sudedamosios dalys Amazonės aitrieji pipirai (Capsicum frutescens). Grynasis kiekis: 20 g. Laikymo sąlygos Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.

Papildoma informacija

Svoris 0.02 kg
Išmatavimai 5 × 5 × 8 cm

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Rašyti atsiliepimą gali tik prisijungę pirkėjai, kurie yra įsigiję šį produktą.