Meksikietiški habanero pipirai – vieni iš pirmųjų paplitusių po pasaulį ir šiuo metu itin plačiai naudojamų įvairių šalių virtuvėse. Tai mažas ir ugningas pipiras pasižymintis gaiviu vaisiniu poskoniu. Pain is Good Habanero aštrus padažas yra skirtas pikantiško skonio mėgėjams – šiame aštriame padaže dominuojančios garstyčių ir česnako natos puikiai dera su vaisinėmis habanero savybėmis. Tai padažas kuris suteiks išskirtinio skonio ant grotelių keptai mėsai, daržovėms, meksikietiškam maistui ar dešrainiams. Jį taip pat galite naudoti su daugeliu kitų kasdienių patiekalų.
Aštrumas pagal Skovilio skalę: 50 000 – 250 000 (SHU)
Skonis
Šis aštrus padažas atskleidžia geriausias habanero pipirų savybes – vaisinės, abrikosų natos puikiai dera su salsvu garstyčių, morkų ir česnakų aromatu. Gomuryje šis padažas sukelia malonų šilumos jausmą palengva užleisdamas vietą salsvam poskoniui, kuris suteikia šiam padažui išskirtinumo.
Virtuvėje
Tai gana universalus padažas, kurį galite naudoti su dauguma Jūsų pamėgtų kasdienių patiekalų. Mėgstantys stiprius pusryčius tiesiog dievins šį padažą kiaušinienėje su šonine, kepsnių mėgėjai prašys jo dar ir dar, o vegetarai neatsispirs šio padažo saldiems poskoniams išbandę jį su keptomis šviežiomis daržovėmis.
Sudedamosios dalys
Habanero pipirai, actas, vanduo, garstyčios, morkos, česnakai, svogūnų milteliai, druska, askorbo rūgštis, natūralus tirštiklis, ciberžolė.
Grynasis kiekis
198 g.
Kilmės šalis
Jungtinės Amerikos Valstijos.
Laikymo sąlygos
Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.