Jalapeno pipirai yra tikriausiai vieni iš populiariausių čili pipirų lietuvių virtuvėje. Šie švelnaus skonio pipirai yra mėgstami net ir tų, kurie netoleruoja aštraus maisto. Tai maži, žali, pikantiško, bet ne itin aštraus skonio pipirai šiame padaže puikiai dera su salsvu svogūnų ir česnakų aromatu, bei švelnia rūgštele, kurią suteikia laimo sultys. Pain is good Jalapeno, tai tirštas padažas, kuris tinka tiek su vištienos ar kiaulienos patiekalais, namų gamybos mėsainiais ar tiesiog mėgaujantis nachos traškučiais su puikiu padažų gerų draugų apsuptyje. Padažas yra itin universalus, tad jis puikiai pagardins ir kitus Jūsų kasdienius patiekalus.
Aštrumas pagal Skovilio skalę: 10 000 – 50 000 (SHU)
Skonis
Šio padažo skonį pamėgs netgi tie, kurie vengia aštraus maisto. Pirmuoju smuiku jame groja gaivios ir salsvos svogūnų ir česnakų natos, kurioms akomponuoja lengva laimo sulčių rūgštelė. Jalapeno pipirai šiame padaže suteikia pavasarinio šviežumo jausmą su lengvai juntamu pikantišku aštrumu.
Virtuvėje
Padažas yra lengvai naudojamas ir tinkantis su daugeliu kasdienių patiekalų. Jo švelnūs skoniai ir lengvas aštrumas papildys tiek šviežių daržovių, tiek keptos mėsos patiekalus. Naudokite jį pagardinti savo kasdieniams patiekalams.
Sudedamosios dalys
Jalapeno pipirai, actas, vanduo, skrudinti žalieji čili pipirai, svogūnai, česnakas, laimo sulčių koncentratas, natūralus tirštiklis, prieskoniai, druska, askorbo rūgštis, natūralus skonio stipriklis.
Grynasis kiekis
198 g.
Kilmės šalis
Jungtinės Amerikos Valstijos.
Laikymo sąlygos
Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.
Eglė (įsigijo produktą) –
Labai gardi rūgštelė bei citruso natos, skanus tirštas padažas, turėtų patikti ir nedrįstantiems aštrių padažų paragauti 🙂