Shibanuma Yuzu Ponzu sojų padažas, 300 ml

 19.99 PVM

Ponzu yra labai populiarus ir plačiai paplitęs padažas Japonijoje. Jame dera sojų padažas, dašis ir japoniški citrusiniai vaisiai. Jį labai lengva naudoti, nes jis puikiai dera prie europietiškos virtuvės.

Ponzu yra labai populiarus ir plačiai paplitęs padažas Japonijoje. Jame dera sojų padažas, dašis ir japoniški citrusiniai vaisiai. Dažnai į jį taip pat dedama šiek tiek acto arba mirino. Jo skonis labai populiarus, gaivus, gilus ir turtingas umami. Ponzu labai lengva naudoti, nes jis puikiai dera prie europietiškos virtuvės. Jis tinka prie salotų padažų, žalių šukučių, baltos žuvies, daržovių, riebios mėsos ir t. t. Jį galima naudoti kaip garnyro padažą arba užpilti ant patiekalo baigiant gaminti.

Sudedamosios dalys

sojų padažas, gliukozės-fruktozės sirupas, actas, yuzu sultys, džiovintas bonito ekstraktas, aromato ir skonio stipriklis (E621, E635), mielių ekstraktas, citrinų sultys, vanduo.

Laikymo sąlygos

Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.

Papildoma informacija

Gamintojas: Umami
Kilmės šalis: Japonija

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Rodyti atsiliepimus tik Lietuvių (0)

Būkite pirmi atsiliepę apie "Shibanuma Yuzu Ponzu sojų padažas, 300 ml"

El. pašto adresas nebus skelbiamas.