Baltieji Kosta Rikos pipirai idealiai tinka kasdieniam maisto ruošimui, jų aromatas pasižymi muskuso ir mentolio natomis.
Paukštiena, trintos daržovės, sriubos, vaisiniai desertai – jie lengvai derės prie daugelio ingredientų!
Šie pipirai auginami laikantis ekologinės žemdirbystės principų šiaurinėje Kosta Rikos dalyje, Heredijos provincijoje – viename iš biologiškai įvairiausių Kosta Rikos regionų. Jame gausu galingų ir vingiuotų upių, jį supa pirmykščiai miškai, apstu gyvūnijos ir augalijos.
Klimato ir dirvožemio savybės puikiai tinka aukštos kokybės produktams gaminti. Kosta Rikos pipirai garsėja didele piperino koncentracija. Paprastai kituose pasaulio regionuose esančiuose pipiruose jo koncentracija yra apie 4 %. Kosta Rikos pipiruose ji gali siekti iki 7 %, todėl šie pipirai yra gana unikalūs ir įdomūs.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.