Pirkinių krepšelis

Konsultuojame +370 690 44488

Pristatome nemokamai 🇱🇹 perkant už €49

Atraskite naujus skonius: pristatome austrišką Alpių kalnų sūrį

Geros žinios tiems, kurie negali gyventi be sūrio! Džiaugiamės galėdami sūrio mėgėjams pasiūlyti naujieną, kuri ne taip seniai papildė mūsų asortimentą – tai preciziškai gaminamas austriškas Alpių kalnų sūris.

Mūsų gamintojai – atsidavę ir itin rimtai žiūrintys į savo darbą. Ilgametė patirtis ir vietovė, kurioje gimsta šie delikatesai leidžia sukurti išskirtinio skonio ir kokybės produktus.

austriškas Alpių kalnų sūris

Susipažinkite artimiau

Austrijos vakaruose, nuostabaus grožio apylinkėse įsikūrę sūrio gamintojai vis dar glaudžiai susiję su gamtos ciklu: myli savo gyvulius, darbą, ūkius ir žinoma Alpes.

Vasarą slėnyje karvės ganosi alpinėse pievose su pavydėtinai fantastišku reginiu. Šviežios žolės ir žolynai suteikia pienui iš Alpių ganyklų ypatingo skonio bei aromato. Tą galite pajausti paragavę mūsų sūrius.

Tokiu būdu gaunamas pienas vadinamas originaliausiu. Tai yra autentiška pieno gamybos forma. Iš aukščiausios kokybės žalios žolės/šieno pieno pagal „Heumilch“ kokybinius reikalavimus ir kuriamas puikaus skonio sūris.

Jau šimtmečius melžiamų karvių šėrimas buvo pritaikytas prie sezonų eigos: vasarą karvės laisvai ganosi smaragdinėse ganyklose, vėliau pievos šienaujamos, žolė džiovinama ir tokiu būdu gautas šienas šaltajam sezonui sandėliuojamas tvartuose. Šienininkystė taip pat teigiamai veikia ir gamtą – šienavimas ir ganymas skatina didelę biologinę įvairovę. Harmonija su aplinka ir pagarba gamtai čia nenuginčijamos vertybės.

Šios alpinės pievos ir ganyklos itin spalvingos – vidutiniškai ištisus metus karvių valgiaraštyje yra nuo 30 iki 50 skirtingų rūšių žolių ir žolelių. Ir tai patinka ne tik karvėms, bet ir sūrių mėgėjams.

Sūrius gaminantys meistrai turėdami daug žinių, patirties ir aistros jau pelnė daugybę apdovanojimų regioniniuose, nacionaliniuose ir tarptautiniuose renginiuose.

Mes „The Mood“, prekiaujame tiesiai iš gamintojo atsivežtais produktais, todėl užtikriname, kad ant jūsų stalo atsidurs 100 proc. kokybės austriškas Alpių kalnų sūris.

Jis gaminamas iš šviežio nepasterizuoto karvės pieno, kuris nėra genetiškai modifikuotas, taip pat jame nėra kitų komponentų ar ingredientų, kurie būtų genetiškai modifikuoti.

Dėl ilgo brandinimo laikotarpio kalnų sūris gali būti apibūdinamas kaip be laktozės, tą akcentuoja ir gamintojas. Sūris tiks ir mažajam ragautojui, ir gurmanui. Jis nėra kaprizingas, nereikalauja specialaus pasiruošimo – tiesiog atsipjauni ir valgai. Puikiai dera tiek prie pusryčių, tiek prie vakarienės stalo. Galima valgyti su krekeriais, sumuštiniais, vaisiais ar prie kavos puodelio, derinamas su įvairiais pagardais: garstyčiomis, balzamiku, pipirais.

Prideda gylio įvairiems patiekalams, naudojami su makaronais, sriubose. Pasižymi kremiškumu, gerai subalansuotu skoniu. Jaučiami subtilūs riešutų, karamelės, vaisių poskoniai, turi lengvų žemiškų natų, o su brandinimu visi šie tonai dar labiau intensyvėja.

Gardi sūrių trijulė – išsirinkite savo

1. Jaunas Alpių kalnų sūris, brandintas 4–6 mėn.

Gaivaus, švelnaus skonio, todėl puikiai tinka ir vaikams. Subtilaus aromato, primena laukinių gėlių ir šviežiai nupjautos žolės natas.
Lygios konsistencijos, lengvai tirpstantis burnoje. Galima naudoti sumuštiniuose, gardinti salotas ar tiesiog užkandžiauti pagardinus pipirais.

2. Vidutinio brandinimo Alpių kalnų sūris, 9–10 mėn.

Juntami šiek tiek išraiškingesni riešutų, karamelės, vaisių poskoniai. Blyškios kreminės spalvos, vientisos struktūros. Švarumo ir šviežumo skonis, nulemtas jo gimimo vietovės – gryno kalnų oro ir įvairove prisotintų alpinių pievų. Galima derinti su įvairiais patiekalais ar mėgautis vienu.

3. Išraiškingo skonio 12–14 mėn. brandinimo Alpių kalnų sūris.

Pasižymi ryškesniu skoniu, porėtumu, tamsesne žievele, viduje – kremine spalva.
Pikantiški ir intesyvesni skoniai puikiai dera tarpusavyje ir maloniai glosto gomurį. Juntami sodresni riešutų, karamelizuoto sviesto, vaisių, žemės poskoniai.

Dėl kietesnės konsistencijos sunkiau lydosi, tad labiau tinka užkandžių lėkštėse, kur bus tikras karalius, prie vyno taurės, tarkuotas ant makaronų, daržovių patiekalų ar vienas su pipirais.

Šiuos produktus galima įsigyti tik fizinėje mūsų parduotuvėje: A. Juozapavičiaus pr. 21, Kaunas

Receptas: sūrio sriuba

Ingredientai 4 porcijoms:

1 svogūnas
40 g miltų
125 ml baltojo vyno
500 ml daržovių sultinio
500 ml pieno
200 g Alpių kalnų sūrio iš „The Mood“
Druskos, pipirų, muskato riešuto, aliejaus, grietinėlės
Variacija: įberkite šiek tiek šoninės kubelių, kad sriuba taptų dar sotesnė ir kvapnesnė.

sūrio sriuba

Paruošimas:

Smulkiai supjaustykite svogūną, pakepinkite su šiek tiek aliejaus ir pabarstykite miltais.
Pagardinkite baltuoju vynu, išmaišykite. Įpilkite pieno, daržovių sultinio ir nuolat maišydami užvirinkite.
Pagal norimą skonį pagardinkite sriubą ir virkite apie 15 min.
Įdėkite tarkuoto Alpių kalnų sūrio ir įpilkite šiek tiek grietinėlės.

Skanaus!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Saugus atsiskaitymas

Visi atsiskaitymai šifruojami 128-bit AES kodavimu

Kokybiškas aptarnavimas

98% užsakymų įvykdomi per 1 darbo dieną arba mažiau

Nemokamas pristatymas

Visiems užsakymams, kai
krepšelio suma virš €49

Gera produkcija

Kviečiame rinktis iš mūsų plataus prekių asortimento