Prancūziškų skonių desantas Kaune! Šios prancūzaitės tikrai nepaliks abejingų – aukščiausios kokybės, išskirtinės išvaizdos ir skonio.
Susipažinkite artimiau
Mūsų gausią turimų produktų šeimą papildė gardi naujiena iš Prancūzijos – 10 rūšių vytintų dešrų ir 5 rūšių terinai.
Pietryčių Prancūzijoje vilnijančių kalvų apsuptyje įsikūrę gamintojai yra sektoriaus lyderiai, turintys nepriekaištingą reputaciją šalyje ir Europoje.
Ši profesionalų komanda, iš kurių ir atsivežame produkciją, skaičiuoja jau 30 metų veiklos ir yra pripažinta ekspertų dėl savo patikimumo ir produkcijos kontrolės.
Norėdami užtikrinti aukščiausios kokybės ir išskirtinio skonio vytintą mėsą gamintojai didžiuodamiesi laikosi ilgamečių tradicijų, renkasi tik vietinius produktus ir išlaiko autentiškus gamybos metodus.
Mėsa kruopščiai atrenkama pagal protėvių receptus, užtikrinant autentiškumą ir išraiškingą skonį. Produktuose nepridėta jokių dažiklių.
Gaminiuose naudojama:
Graikiniai ir lazdyno riešutai, kaštonai, figos, 5 rūšių pipirai, česnakai, alyvuogės, džiovinti pomidorai, svogūnai, Provanso žolelės, laukinis česnakas, aitrioji paprika, tailandietiški, indiški prieskoniai. Comté, Bleu d’Auvergne, boforo, kamambero ir ožkos sūriai. Liesa kiaulienos, antienos, šernienos, jautienos, elnienos mėsa.
Prancūziškas skanėstas – terinai
Terinas yra populiarus prancūziškas užkandis, be kurio neįsivaizduojama Prancūzijos kulinarija.
Tai mėsiškas patiekalas, kuriam pagaminti naudojami tik aukščiausios kokybės produktai: faršas, kepenėlės, prieskoniai ir kiti kokybiški, natūralūs ingredientai.
Terinų variacijų gali būti įvairių, jie gaminami pagal autentiškus prancūziškus receptus. Šis užkandis tiks ne tik kasdieniam, bet ir šventiniam stalui. Tiesiog atsidarote indelį, tepate ant duonelės, skrebučių ir valgote. Paprastai ir greitai galima mėgautis ypač gardžiu delikatesu.
Taigi, verta užsukti pas mus, pavaišinsime ir padėsime išsirinkti skaniausią teriną ar dešrą. Tik paskubėkite, kol dar turime.