Raudonoji druska TERRE EXOTIQUE, 300 g.

 10.20 PVM

Havajų raudonoji druska pasižymi švelniu lazdyno riešutų skoniu, o raudoną spalvą šiai druskai suteikia raudonasis molis.

Apie kitas druskas plačiau paskaityti galite mūsų bloge

Turime

XVIII amžiaus pabaigoje Britų kapitonas James’as Cook’as rašė apie Havajuose išgaunamą itin aukštos kokybės druską, tačiau teigė, kad „druska yra rausva ir nešvari“. Praėjus keliems amžiams, ši „nešvari“ druska tapo graibstoma garsių šefų ir gurmanų visame pasaulyje. Tai – Havajų raudonoji druska, kuriai vyšnių raudonumo spalvą suteikia didelis geležies kiekis druskoje. Panašiai, kaip ir juodoji druska, raudonoji druska išgaunama naudojant raudoną vulkaninį molį druskos gamybos procese. Itin gerbiama bei vietos gyventojų naudojama ritualinių palaiminimų ir religinių švenčių metu, ši druska šiuo metu taip pat sutinkama ir garsiausių pasaulio restoranų virtuvėse. Šioje druskoje randama maždaug 80 skirtingų mineralų, kurie yra naudingi mūsų organizmui. Išvaizda Raudonoji druska iš Havajų yra itin smulki, su mažais, tamsiai raudonais druskos kristalais. Spalvą šiai druskai suteikia raudonas vulkaninis molis, kuriame gausu geležies. Skonis Ši druska pasižymi švelniai išreikštu žemišku skoniu su puikiomis lazdyno riešutų natomis, bei stebinančiu salsvu poskoniu. Virtuvėje Tai gana universali druska, kurią galima naudoti tiek patiekalo gaminimo metu, tiek kaip išskirtinį estetinį elementą patiekalo gamybos pabaigoje. Druska tinka gardinti įvairiems troškiniams ar sriuboms, taip pat padažuose ar marinatuose. Raudonoji druska suteiks intriguojančio solidumo baltos žuvies ar paukštienos patiekalams, o jos neįtikėtinas skonis nustebins ir visko ragavusius gurmanus. Sudedamosios dalys Jūros druska, raudonasis molis. Laikymo sąlygos Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje. Grynasis kiekis: 300 g. Kilmės šalis: Jungtinės Amerikos Valstijos.

Papildoma informacija

Svoris 0.472 kg

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Rašyti atsiliepimą gali tik prisijungę pirkėjai, kurie yra įsigiję šį produktą.