Vikingų druska – tai šių didžiulių karių kulinarinis paveldas. Vikingų druska iš Egersundo (žavus Norvegijos žvejybos uostas, didingų fjordų pakraštyje) yra druskos, kario ir juodųjų pipirų mišinys. Amžiams bėgant receptas buvo primirštas, bet pastaruoju metu vėl buvo atgaivintas žingeidžių gurmanų. Vikingų druska turi intensyvų, dūminį aromatą, primenantį Didžiosios Šiaurės miškus ir jūros purslus. Tiek stiprus, tiek švelnus, gerai dera su bulvėmis, kietai virtais kiaušiniais ir, žinoma, su lašiša. Išvaizda Dėka kario ir ciberžolės Vikingų druska pasižymi dominuojančiu sodriu, smėlio spalvos geltonumu, kuris suteikia šiai druskai santūrią, tačiau šiltą spalvą, kurią puikiai papildo malti juodieji pipirai. Skonis Vikingų druska išsiskiria savo sodriu skoniu ir aromatu. Vyraujančios sūrios ir dūminės natos susipina su kiek švelniu saldumu ir pikantiškomis pipirų užuominomis. Šios druskos aromatas itin pradžiugins mėgstančius rūkytus gaminius bei šiaurietišką virtuvę Virtuvėje Tai itin lengvai naudojama prieskoninė druska, kuri puikiai dera su dauguma mūsų kasdienių patiekalų. Išbandykite Vikingų druską su kietais virtais kiaušiniais, keptomis bulvėmis, bulviniais blynais, žaliomis salotomis, pagardinkite ja grietinės padažus bei žinoma – su lašiša, menke ar kita jūrine žuvimi. Sudedamosios dalys Druska, juodieji pipirai, svogūnas, rūkyti skoniai, ciberžolė. Laikymo sąlygos Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje. Grynasis kiekis: 225 g. Kilmės šalis: Vokietija.
Daugiau paveikslėlių
Vikingų druska TERRE EXOTIQUE, 225 g.
€ 9.00 PVM
Nepakartojamas vikingų receptas, paveldėtas iš senovės ir iš naujo atrastas šiandien – Vikingų druska – Jus tikrai nustebins! Ši puiki druska pakeri mėgstančius rūkytų produktų bei patiekalų skonius. Puikus kiaušinių ar traškių žalių salotų priedas!
Apie kitas druskas plačiau paskaityti galite mūsų bloge
Turime
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.