Sezamų sėklos su Umeboshi slyvomis yra plačiai naudojamos japoniškas prieskonis, kuris dažniausiai patiekiamas su baltais ryžiais. Umeboshi slyvos yra marinuoti vaisiai, naudojami pastose, sultyse, likeriuose ar actuose. Šios slyvos iš tikrųjų yra abrikosų rūšis.
Azijoje sezamas buvo naudojamas šimtmečius, bei buvo vertinamas dėl daugybės gydomųjų savybių. Hipokratas, dar antikinės Graikijos laikais, rekomendavo sezamą dėl išskirtinių maistinių savybių.
Sezamų sėklos su Umeboshi slyvomis yra skaniai lengvo ir įsimenančio skonio! Šios elegantiškos, traškios, rausvos sėklos tiesiog tirpsta burnoje!
Sudedamosios dalys
Baltos skrudintos sezamų sėklos, cukrus, rakankos ekstraktas, citrinų rūgštis, džiovintas bonito, pagardai, dažikliai, natūralus aromatas, umeboshi slyva, amino rūgštis.
Kilmės šalis: Japonija.
Laikymo sąlygos
Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.
Alergenai
Sudėtyje yra: Sezamo sėklų ir žuvies.
Vygintė (įsigijo produktą) –
Labai patinka, perku nebe pirmą kartą