Rausvieji pipirai arba rausvosios uogos kilusios iš Reunjono salos. Rausva uoga XVII amžiuje buvo žinoma kaip „Burbono pipirai“, nes jie buvo auginami Reunjono saloje, kuri tuo metu vadinosi „Bourbon“.
Šios uogos, kilusios iš Madagaskaro, yra Schinus terebinthifolia augalo vaisiai. Jos yra saldaus, tačiau šiek tiek pipirinio skonio. Uogos rūšiuojamos vietinių Malgašų moterų.
Tik visiškai sunokusios uogos yra renkamos dėl stipraus aromatinio skonio. Rausvosios uogos taip pat auginamos Reunjono saloje, Peru, Naujojoje Kaledonijoje, Pietų Afrikoje ir Brazilijoje.
Švelniai susmulkinkite Rausvasias uogas tarp pirštų, kad išleistumėte daržovių, kalendros ir apdegusio kadagio natas ir prieš pat patiekdami pabarstykite jomis savo patiekalus.
Rožinės uogos yra minkštos tekstūros, šiek tiek kartaus ir sumedėjusio skonio. Puikiai tinka su marinuota lašiša, išvirta žuvimi, baltaisiais šparagais ir ožkos sūriu.
Sudedamosios dalys
Rausvieji pipirai
Laikymo sąlygos
Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.