Sultinys gaminamas ant grotelių lėtai kepant ir skrudinant veršienos mėsą ir kaulus kartu su daržovėmis iki kol išgaunamos sultys. Šios sultys tuomet yra kelis kartus nuverdamas su vandeniu ir sumažinamos, kol galiausiai turinys yra išfiltruojamas iki gardžios, tirštos ir spalvingos sultinio masės.
Sultinį patariame tirpinti karštame vandenyje. Gaminant padažus į 1 litrą vandens dėkite 3 šaukštus sultinio. Virdami sultinį sriubai ar troškinius dėkite 2 šaukštus sultinio 1 litrui vandens.
Sudedamosios dalys
Veršiena 29 %, mielės, druska, svogūnai, maltodekstrinas, jautienos ekstraktas, kukurūzų krakmolas, vanduo, koncentruotos daržovių sultys, cukrus, antioksidantas: rozmarino ekstraktas.
Grynasis kiekis
100 g.
Laikymo sąlygos
Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje. Po atidarymo laikykite šaldytuve.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.