Greipfrutas yra kilęs iš Azijos. Pirmieji šio augalo pėdsakai buvo rasti Malaizijoje, o Kinijoje jie buvo auginami mažiausiai prieš 4000 metų. Europoje, o tiksliau Ispanijoje, greipfrutai imti auginti XVII amžiuje, tačiau niekada nebuvo plačiai vartojami. Šiais laikais greipfrutai daugiausia auginamas Tailande, Malaizijoje, Indonezijoje, Vietname ir Kinijoje. Greipfrutas dažnai painiojamas su pomelu – hibridu, atsiradusiu sukryžminus greipfrutą su apelsinu. Jį galite rasti vietinėse krautuvėlėse ištisus metus, nes šis vaisius auginamas keliuose pasaulio regionuose.
Šie milteliai gaunami sumalant džiovinantą greipfrutų žievelę. Kaip ir daugelis kitų citrusinių vaisių miltelių, greipfrutų milteliai yra pagrindinė bet kurios virtuvės dalis! Jis yra lengvai naudojamas ir pilnas greipfrutų aromato! Pagardinkite jais savo patiekalus, naudokite gėrimuose ir kokteiliuose, suteikite puikaus aromato pyragams ir kepiniams. Šie malti greipfrutų milteliai puikiai tinka pakeisti šviežius citrusinius vaisius, kuomet ruošdami maistą jų neturite po ranka!
Sudedamosios dalys
EKO greipfrutų milteliai
Iš sertifikuotų Europos ir ne Europos ekologiškų ūkių: sertifikuota pagal FR-BIO-01
Laikymo sąlygos
Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.
Papildoma informacija
Gamintojas: Terre Exotique
Kilmės šalis: Prancūzija
Prekės ženklo šalis: Prancūzija
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.