Ekologiški apelsinų milteliai gaunami malant džiovintą apelsinų žievelę. Oranžiniai milteliai, žinomi dėl savo naudojimo grožio produktuose (sveikiems plaukams ir odai), taip pat yra puikus kiekvieno kulinaro palydovas!
Ekologiškos maltos apelsinų žievelės yra lengvai naudojamos ir kupinos apelsinų aromato! Pagardinkite šiais milteliais savo patiekalus, naudokite gėrimuose ir kokteiliuose, suteikite puikaus aromato pyragams ir kepiniams. Šios maltos apelsinų žievelės puikiai tinka pakeisti šviežius citrusinius vaisius, kuomet ruošdami maistą jų neturite po ranka.
Pirmieji apelsinų paminėjimai datuojami dar 2200 metais prieš mūsų erą Kinijoje. Tuomet šį vaisių nuo Rytų iki Vakarų augino šumerai (Žemutinė Mesopotamija), vėliau – egiptiečiai. II ir III amžiuje Šiaurės Afrikoje suklestėjo oranžerijos.
Arabai ėmė kultivuoti apelsinų auginimą apie 1000 m. Tačiau užtruko iki XV amžiaus kol apelsinai pasiekė Europą, kuomet portugalai juos parsivežė iš Ceilono ir suprato kad juos galima auginti Europoje, o oranžerijos išdygo visoje Europoje – viena iš labiausiai žinomų yra gražioji Versalio oranžerija, pastatyta valdant Liudvikui XIV.
Sudedamosios dalys
EKO apelsinų milteliai
Iš sertifikuotų Europos ir ne Europos ekologiškų ūkių: sertifikuota pagal FR-BIO-01
Laikymo sąlygos
Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.
Papildoma informacija
Gamintojas: Terre Exotique
Kilmės šalis: Prancūzija
Prekės ženklo šalis: Prancūzija
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.