Grūsti „Ancho“ čili pipirai yra švelnus aitrusis pipiras iš Pueblos regiono Meksikoje. Gali būti naudojamas visuose padažuose ir troškiniuose. Meksikiečių virtuvėje jis tradiciškai naudojamas gvakamolės, salsos padažuose bei daugelyje kitų patiekalų. Meksikoje šie švieži pipirai dažnai patiekiami įdaryti! Subtilūs saldymedžio ir razinų skoniai puikiai dera gaminant tradicinius meksikietiškus patiekalus, gazpacho ar kitas sriubas, marinatus, žuvies patiekalus, grietinėlės padažus bei šviežias vasariškas salotas. Skovilio skalėje šio pipiro aštrumas įvertintas 3 balais ir yra švelnesnis už „Espelette“ aitriuosius pipirus. „Ancho“ aitrieji čili pipirai priklauso Capsicum annum pipirų šeimai. Šis pipiras užauga iki 15 cm ilgio ir 8 cm pločio, todėl meksikiečiai jį vadina „plačiąja paprika“. Sudedamosios dalys „Ancho“ čili pipirai (Piment Ancho) Kilmės šalis Meksika Laikymo sąlygos Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.
Grūsti „Ancho“ čili pipirai TERRE EXOTIQUE, 45 g.
€ 7.20 PVM
„Ancho“ aitrieji čili pipirai pasižymi švelniu skoniu su lengvomis vaisinėmis saldymedžio natomis. Idealiai tinka padažams ir troškiniams. Šie pipirai puikiai praturtins daržovių patiekalus, gazpacho sriubą ar ant grotelių keptą mėsą.
Aštrumas: 4/10
Turime
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.