„Ponzu“ yra labai populiarus ir plačiai paplitęs padažas Japonijoje. Jame dera sojų padažas, prieskoninis dašis ir japoniški citrusiniai vaisiai. Dažnai į jį taip pat dedama šiek tiek acto arba mirino. „Ponzu“ labai lengva naudoti, nes jis puikiai dera su europietiškos virtuvės valgiais, tinka salotoms, prie šukučių, baltos žuvies, daržovių, riebios mėsos ir pan. Puikiai tiks kaip garnyras prie įvairių patiekalų.
Sudedamosios dalys
sojų padažas, gliukozės-fruktozės sirupas, actas, yuzu sultys, džiovintas bonito ekstraktas, aromato ir skonio stipriklis (E621, E635), mielių ekstraktas, citrinų sultys, vanduo.
Laikymo sąlygos
Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.
Papildoma informacija
Gamintojas: Umami
Kilmės šalis: Japonija
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.