Morelli „Farfalle Cinque Sapori“ – tai penkių skirtingų, puikiai tarpusavyje derančių skonių makaronai. Rausva, geltona, žalia, balta ir juoda spalva atspindi burokėlių, ciberžolės, špinatų ir kalmarų rašalo skonių natas.
„Farfalle“ itališkai reiškia „drugeliai“, todėl makaronų forma tą puikiai iliustruoja. Gamyboje naudojami aukštos kokybės kviečių gemalai, lėtas džiovinimo procesas, o išgaunama unikali tekstūra leidžia padažui prie jų dar geriau prikibti, tad visa tai užtikrina Jūsų gomuriui įsimintinus pojūčius. Iškalbingos spalvos ir skoniai lėkštėje garantuoti.
Virimo laikas
Apie 9–10 minučių.
Laikymo sąlygos
Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.
Sudėtis ir maistinė vertė
Sudedamosios dalys: kietųjų kviečių rupūs miltai, vanduo, dehidratuoti burokėliai (2,00%), dehidratuoti špinatai (2,00%), juodųjų kalmarų rašalas (1,00%).
Vidutinės maistinės vertės per: | 100 g |
Energinė vertė, kJ | 1560 g |
Energinė vertė, Kcal | 362 g |
Riebalai | 1,5 g |
Riebalai, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 0,6 g |
Angliavandeniai | 78 g |
Angliavandeniai, iš kurių cukrų | 2,0 g |
Skaidulos | 1,3 g |
Baltymai | 12 g |
Druska | <0,1 g |
Alergenai
Sudėtyje gali būti KIAUŠINIO,ŽUVIES, GARSTYČIŲ, SOJOS pėdsakų.
Kilmės šalis
Italija.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.