Rūkyta Salish druska – tai druska su stipriu charakteriu. Pasižymi intensyviu dūminiu aromatu, žadinančiu prisiminimus apie ilgus žiemos vakarus prie laužo. Burnoje jos dūmų skonis subtilesnis, bet vis tiek labai juntamas. Nenuostabu, kad šią druską vertina geriausi virtuvės šefai!
Tai 100 % natūrali, be konservantų ir cheminių priedų druska, renkama iš garuojančių tvenkinių, o po to rūkoma natūralia raudonojo alksnio mediena. Gaminant maistą, ši smulki druska maišoma su suminkštintu sviestu labai gerai pagardina virtas bulves, brusketą su mocarela ar ant grotelių keptą žuvį. Galima naudoti kaip įprastą druską daugelyje kasdienių patiekalų. Intensyvios dūmo natos puikiai dera su visų rūšių mėsa – tiek balta, tiek raudona, ir subtiliai pagardina ant grotelių keptus patiekalus. Tiesiog pabarstykite paskutinę minutę.
Terminas „salish” reiškia kelių Šiaurės Amerikos Ramiojo vandenyno pakrantėje gyvenančių pirmųjų tautų originaliąją kalbą. Laikui bėgant jis tapo jų teritorijų, apimančių Kanados Britų Kolumbijos provinciją ir šiaurines JAV Montanos ir Aidaho valstijų dalis, pavadinimu. Šiandien salyšų „pirmųjų tautų” teritorija apsiriboja nedidelėmis, išsibarsčiusiomis rezervacijomis, kurios vis dar kovoja dėl savo autonomijos.
Justė (įsigijo produktą) –
Puikus skonis