Prieskoninė jūros druska „Crazy salt“ pasižymi subtiliai aštriu, dūminiu charakteriu bei Provanso žolelių natomis. Puikiai tinka pagardinti raudonos ir baltos mėsos patiekalus bei keptas daržoves.
Su šia druska tikrai nustebinsite svečius ir vienu subalansuotu druskos bei prieskonių žiupsniu valgiams suteiksite gardų skonį.
Šiame mišinyje susilieja saldūs ir pikantiški skoniai ir kvapai. Ši druska yra šiek tiek aštri, skleidžia švelnius žolelių ir pipirų aromatus.
Prieskoninės druskos žvaigždės
Île de Ré salos rupi jūros druska renkama rankomis, o jos spalvą suteikia moliniai druskos tvenkiniai.
Slovakijos Žitavos upės regionui būdingos paprikos suteikia mišiniui švelnų, šiek tiek saldų skonį ir ryškią raudoną spalvą.
Rozmarinas (Rosmarinus officinalis) auga laukinėje gamtoje ant krūmų visame Viduržemio jūros regione. Lotyniškai jis vadinamas Rosmarinus, o tai reiškia jūros rasa.
Rausvosios uogos arba rožiniai pipirai XVII a. buvo vadinami Burbono pipirais. Rausvosios uogos – tai Reunjono saloje augančių Schinus terebinthifolia vaisiai, išskiriantys saldų ir pipirinį skonį. Šias uogas rūšiuoja vietinės Madagaskaro moterys, kurios atrenka tik raudoniausias ir prinokusias uogas dėl jų stipraus aromato.
Kajeno pipirai dar vadinami Pili-pili ir yra vieni aštriausių pasaulyje, renkami Ugandoje.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.