Kriaušių čatnis su baltaisiais „Penja“ pipirais sukuria unikalų ir skonių kupiną derinį. Saldus ir sultingas kriaušės minkštimas susipina su intensyviomis „Penja“ pipirų natomis. Šis pagardas tinka paukštienai ir mėlynajam sūriui, ožkų ir avių sūriams, įvairiems užkandžiams ir ančių/žąsų kepenėlėms.
Šiam čatniui būdingas prinokusių kriaušių aromatas, kurį sustiprina aštrūs ir šilti „Penja“ pipirų kvapai. Jį galite rinktis vietoje garstyčių, panaudoti kepant vaisių pyragus, glazūruoti kepsnius. Naudokite kaip padažą prie šiltų ožkos sūrio ir daržovių salotų – sumaišykite čatnį su alyvuogių aliejumi, balzaminiu actu, druska ir pipirais.
Galbūt pati kriaušė ir nėra naujiena, tačiau su išskirtiniu baltuoju „Penja“ pipiru šis duetas gali nustebinti.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.