Kombučia Tealure Citrinžolė Mėta, 330 ML

 2.20 PVM

Mėgstantiems gaivų skonį, kombučia su citrinžole ir mėta puikiai tiks, nes šios prieskoninės žolelės kartu duete sukuria gilų, ryškų aromatingą skonį bei gaivų citrusinį poskonį.

Neturime

Kas yra kombučia?

Kombučia yra vis labiau populiarėjantis natūralios fermentacijos arbatos gėrimas, turtingas probiotikais, organinėmis rūgštimis, virškinimo fermentais ir antioksidantais. Neretai, siekdami naujovių, pamirštame senesnius ir įrodytus dalykus. Kombučia patyrė tokį likimą. Šis gėrimas, turintis daugiau nei 2200 metų istoriją, pastaraisiais metais vėl tampa itin populiarus. Gyvas kombučia gaminamas naudojant naudingas bakterijas ir mielės, o jo vertė yra pripažįstama dėl probiotikų savybių. Kombučia išskirtinai tinka kaip alternatyva gazuotiems saldžiems gėrimams, nes po fermentacijos jis natūraliai tampa lengvai gazuotu, siūlo įvairias skonio galimybes ir yra tik 3,6 g cukraus kiekviename 100 ml.

Laikymo sąlygos

Laikyti nuo +2 iki +6°C.

Sudėtis ir maistinė vertė

Sudedamosios dalys: filtruotas vanduo, cukrus (fermentacijos metu paverčiamas organinėmis rūgštimis), žalioji Himalajų arbata, mėtos, citrinžolės, gerųjų bakterijų ir mielių kultūra.

Vidutinės maistinės vertės per:100 ml
Energinė vertė, kJ 60 g
Energinė vertė, Kcal 14 g
Riebalai0 g
Riebalai, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0 g
Angliavandeniai 3,6 g
Angliavandeniai, iš kurių cukrų 3,6 g
Skaidulos0 g
Baltymai0 g
Druska 0 g

Kadangi gėrimas gyvas ir nepasterizuotas, galimos natūralios nuosėdos ir mielių susidarymas. Natūraliai gazuotas. Tinka veganams.

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Rodyti atsiliepimus tik Lietuvių (0)

Būkite pirmi atsiliepę apie "Kombučia Tealure Citrinžolė Mėta, 330 ML"

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *