Kietųjų kviečių makaronai su česnakais ir bazilikais Linguine Aglio&Basilico, 250 G. MORELLI

 5.69 PVM

Žali makaronai su česnakais ir bazilikais puikiai dera su pesto arba pomidorų padažu, taip pat su kreminiais šparagų, mėsos ar žuvies padažais. Senovinių tradicijų besilaikančio Morelli makaronų fabriko produktai yra unikalūs, o paslaptis – kviečių gemalai, pati grūdo širdis. Daugelį metų naudojant kviečių gemalų ingredientą pavyko išgauti unikalaus ir ryškaus skonio makaronus, kurie gaminant išskiria nuostabų aromatą. 

Daugiau apie makaronus skaitykite: Nuodėmė neparagauti: ko gero, skaniausi itališki makaronai

Neturime

Aukštos kokybės makaronai „Linguine Aglio&Basilico“ pasižymi išraiškingu bazilikų ir česnakų skoniu bei tvirta konsistencija. Skirtingai nuo daugelio kitų makaronų, šie gaminami senoviniais amatininkų metodais: šviežiai paruošta tešla kruopščiai paskleidžiama rankomis ant lentynų ir švelniai džiovinama mažiausiai 36 valandas. Taip išsaugomas natūralus ingredientų skonis ir maistinės medžiagos, nenaudojant konservantų ar dažiklių.

Virimo laikas

Apie 5-6 minutes.

Laikymo sąlygos

Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.

Sudėtis ir maistinė vertė

Sudedamosios dalys: kietųjų kviečių rupūs miltai, vanduo, kviečių gemalai (3.78%), česnako milteliai (0.47%), baziliko milteliai (0.47%), natūralus skonis (kukurūzų krakmolo eterinis česnako aliejus, bazilikų eterinis aliejus) 0,47%, špinatų milteliai.

Vidutinės maistinės vertės per:100 g
Energinė vertė, kJ 1568 g
Energinė vertė, Kcal 370 g
Riebalai1,7 g
Riebalai, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,2 g
Angliavandeniai 73 g
Angliavandeniai, iš kurių cukrų 1,1 g
Skaidulos4,8 g
Baltymai13 g
Druska 0,05 g

Alergenai

Sudėtyje gali būti KIAUŠINIO, ŽUVIES, MOLIUSKŲ, GARSTYČIŲ, SOJOS pėdsakų.

Kilmės šalis

Italija.

Papildoma informacija

Svoris 0.250 kg

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Rodyti atsiliepimus tik Lietuvių (0)

Būkite pirmi atsiliepę apie "Kietųjų kviečių makaronai su česnakais ir bazilikais Linguine Aglio&Basilico, 250 G. MORELLI"

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *