Kietųjų kviečių makaronai su kviečių gemalais ir trumais Linguine Tartufo, 250 G. MORELLI

 6.10 PVM

Šie gurmaniški triufelių makaronai pasižymi kvapniomis trumų natomis, puikiai tinka patiekti su šviežių trumų, grybų ar sviesto, grietinėlės ar baltojo vyno padažais, parmezano sūriu. Jie gerai dera su tamsia mėsa, pavyzdžiui, jautienos kepsniu, taip pat patiekaluose su daržovėmis ar jūros gėrybėmis. 

Daugiau apie makaronus skaitykite: Nuodėmė neparagauti: ko gero, skaniausi itališki makaronai

Neturime

„Morelli“ makaronai Toskanoje gaminami nuo 1860 m. Tai šeimai priklausanti įmonė, kuri šiuo metu puoselėja 5–osios kartos tradicijas, kurias sukūrė jų protėviai. Skirtingai nuo daugelio kitų makaronų, „Morelli“ gamina juos senoviniais amatininkų metodais: šviežiai paruošta tešla kruopščiai paskleidžiama rankomis ant lentynų ir švelniai džiovinama mažiausiai 36 valandas. Tokiu būdu iš esmės išsaugomas natūralus ingredientų skonis ir maistinės medžiagos, nenaudojant konservantų ar dažiklių. Rezultatas – aukštos kokybės makaronai, pasižymintys išraiškingu skoniu ir tvirta konsistencija.

Virimo laikas

Apie 5–6 minutes.

Laikymo sąlygos

Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.

Sudėtis ir maistinė vertė

Sudedamosios dalys: kietųjų kviečių rupūs miltai, vanduo, kiaušiniai, kviečių gemalai (3,05%), vasariniai trumai [Tuber Aestivum Vitt. (1,29)], aromatas.

Vidutinės maistinės vertės per:100 g
Energinė vertė, kJ 1531 g
Energinė vertė, Kcal 362 g
Riebalai2,7 g
Riebalai, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 1,3 g
Angliavandeniai 68 g
Angliavandeniai, iš kurių cukrų 4,6 g
Skaidulos4,1 g
Baltymai14 g
Druska 0,1 g

Alergenai

Sudėtyje gali būti ŽUVIES, MOLIUSKŲ, GARSTYČIŲ, SOJOS pėdsakų.

Kilmės šalis

Italija.

Papildoma informacija

Svoris 0.250 kg

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Rodyti atsiliepimus tik Lietuvių (0)

Būkite pirmi atsiliepę apie "Kietųjų kviečių makaronai su kviečių gemalais ir trumais Linguine Tartufo, 250 G. MORELLI"

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *