„Morelli“ makaronai Toskanoje gaminami nuo 1860 m. Tai šeimai priklausanti įmonė, kuri šiuo metu puoselėja 5–osios kartos tradicijas, kurias sukūrė jų protėviai. Skirtingai nuo daugelio kitų makaronų, „Morelli“ gamina juos senoviniais amatininkų metodais: šviežiai paruošta tešla kruopščiai paskleidžiama rankomis ant lentynų ir švelniai džiovinama mažiausiai 36 valandas. Tokiu būdu iš esmės išsaugomas natūralus ingredientų skonis ir maistinės medžiagos, nenaudojant konservantų ar dažiklių. Rezultatas – aukštos kokybės makaronai, pasižymintys išraiškingu skoniu ir tvirta konsistencija.
Virimo laikas
Apie 5–6 minutes.
Laikymo sąlygos
Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.
Sudėtis ir maistinė vertė
Sudedamosios dalys: kietųjų kviečių rupūs miltai, vanduo, kiaušiniai, kviečių gemalai (3,05%), vasariniai trumai [Tuber Aestivum Vitt. (1,29)], aromatas.
Vidutinės maistinės vertės per: | 100 g |
Energinė vertė, kJ | 1531 g |
Energinė vertė, Kcal | 362 g |
Riebalai | 2,7 g |
Riebalai, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 1,3 g |
Angliavandeniai | 68 g |
Angliavandeniai, iš kurių cukrų | 4,6 g |
Skaidulos | 4,1 g |
Baltymai | 14 g |
Druska | 0,1 g |
Alergenai
Sudėtyje gali būti ŽUVIES, MOLIUSKŲ, GARSTYČIŲ, SOJOS pėdsakų.
Kilmės šalis
Italija.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.