Šis veganiškas raudonųjų uogų baltymų kokteilis pagamintas iš žirnių, moliūgų sėklų ir ryžių baltymų, praturtintas vitaminu C ir probiotikais.
Tai puikus kokteilis kuris papildo veganišką ar vegetarišką mitybą.
Kaip naudoti?
Paprasčiausiai įmaišykite 30 g. (3 desertinius šaukštus) į plaktuvą kartu su 250–300 ml. vandens ar pasirinktą pieną ir išplakite, kad gautumėte puikaus skonio baltyminį gėrimą. Kiekvienoje 28 g. porcijoje yra 20 g. baltymų.
Energinė vertė: 30g.
450Kj/107kcal
Riebalai 2,5 g. iš kurių sočiųjų 0,5 g.
Angliavandeniai 1,2 g. iš jų cukrų 0,3 g.
Skaidulos 0,9 g.
Baltymai 19,6 g.
Druska 0,86 g.
Sudėtis:
Žirnių baltymai (62%), Moliūgų sėklų baltymai (15%), Ryžių baltymai (14%), Raudonųjų miltelių mišinys (burokėliai, pyragaičių vyšnios, avietės, goji, acai, braškės) (2%), Tirštiklis (guaro guma), Vitamino C Tirštiklis (ksantano derva), Gyvų bakterijų kultūra: Bacillus Coagulans (1 mlrd. KSV), Saldiklis (Steviolio glikozidai).
Pagaminta gamykloje, kurioje tvarkomi riešutai, žemės riešutai ir pieno produktai. Gali būti sojos.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.