Aviečių actas – nuostabus, kompleksiško skonio tikrai padarys įspūdį. Šio acto gamybai naudojamos tik šviežios aviečių sultys, kurios kruopščiai fermentuojamos tradiciniu būdu. Jame juntamas aviečių šviežumas ir lengvas rūgštumas.
Šis actas nėra pasterizuotas, prieš išpilstant į butelius jis tiesiog filtruojamas, o brandinimo metu nepridedama jokių sintetinių priedų.
Prancūzijoje, Ronos slėnyje, įsikūrusi „Huilerie Beaujolaise“ gamina 100 % amatininkų pagamintus natūralius aliejus ir actus. Daugiausia dėmesio skiria tradicijoms ir autentiškam gamybos procesui.
Žaliavos kruopščiai atrenkamos, daugiausia iš Prancūzijos. Kiekvieno aliejaus ir acto pagrindą sudaro vienas ingredientas, kuris suteikia tikrą gryno ir intensyvaus vaisių ar riešutų skonio pojūtį. Į produktus nededama jokių konservantų ar cheminių medžiagų, daugiausia dėmesio skiriama tik vienam ingredientui kaip pagrindiniam skoniui.
Gurmaniškas aromatingas ir saldžiarūgštis produktas puikiai dera šviežių daržovių salotų užpilams, raudonos mėsos marinavimui, žuvies patiekalams, desertams gardinti.
Kilmės šalis: Prancūzija | ES
Stiklinis buteliukas
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.