Austriškas Alpių kalnų sūris 3-6 mėn. brandinimo

 8.24 27.45 PVM

Austriškas Alpių kalnų sūris yra tradicinis, gaminamas iš šviežio nepasterizuoto karvių pieno, kurios ganosi vešliose Alpių kalnų pievose. Štai kodėl jis pasižymi šviežumu ir natūralumu. Unikalų skonį ir aromatą jam suteikia pienas, gimęs iš alpinių pievų, kuriose aptinkamos kelios dešimtys žolynų ir žolelių.

Sūrį galite paragauti apsilankę gyvai mūsų fizinėse parduotuvėse Kaune Akropolyje I a. Griunvaldo alėjoje ir A.Juozapavičiaus pr.21-59. 

Šie kalnų sūriai apdovanoti už nepriekaištingą kokybę ir tiesiog tirpsta burnoje. Natūraliu ir tradiciniu būdu gaminami tik iš šviežio karvių pieno. Be GMO.

Austriškas Alpių kalnų sūris 8-9 mėnesių brandinimo – apdovanotas už nepriekaištingą kokybę ir tiesiog tirpsta burnoje. Natūraliu ir tradiciniu būdu gaminamas tik iš šviežio karvių pieno. Be GMO.

Šis Austriškas Alpių kalnų sūris gimsta tyrame gamtos lopšyje, kur vešlias alpines pievas rupšnoja laisvai besiganančios karvės. Jų mityboje vyrauja tik šviežia žolė ganymo sezonu ir šienas iš tų pačių pievų žiemos metu. Jokių pramoninių pašarų karvės negauna, todėl pienas yra ypač švarus ir grynas – gimęs iš ypač turtingų alpių pievų, kuriose galima aptikti nuo 30 iki 50 rūšių skirtinų žolelių ir gėlių.

Tokiu tradiciniu ir saugomu būdu gaunamas pienas vadinamas Heumilch, šiuo principu gaunamo pieno ir gaminamų sūrių ūkių visoje Europoje nėra tiek daug – mažiau kaip 3%.

Toks ūkininkavimas užtikrina natūralų, švarų pieno skonį, kuriame atsispindi kalnų pievų žolelės, o iš jo gaminami sūriai išsiskiria turtingu aromatu ir subtiliu skonio gilumu.

Vertė slypi autentiškume – Heumilch gamybos būdas yra seniausias Europoje, pripažintas net UNESCO nematerialiu kultūros paveldu, todėl sūriai laikomi aukščiausios kokybės.

Jie vertinami dėl švaresnės mitybos grandinės, tvarumo ir unikalios skonio įvairovės, kurios nesukuria modernūs, intensyvūs ūkininkavimo metodai.

Daugiau sužinoti apie šį sūrį galite mūsų tinklaraštyje.

Laikymo sąlygos

Laikyti temperatūroje nuo 4°C iki 8°C.

Sudėtis ir maistinė vertė

Sudedamosios dalys: šviežias pienas, valgomoji druska, pieno rūgšties bakterijos, fermentas.

Riebumas 45%

Vidutinės maistinės vertės per:100 g
Energinė vertė, kJ 1817 g
Energinė vertė, Kcal 438 g
Riebalai37 g
Riebalai, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 24 g
Angliavandeniai 0 g
Angliavandeniai, iš kurių cukrų 0 g
Baltymai26 g
Druska 2 g

Alergenai

Pieno baltymai.

Kilmės šalis

Austrija.

Papildoma informacija

Svoris 1 kg
Kiekis

1 l, 25 g, 250 ml, 290 g, 45 g, 300 g, 15 g, 20 g, 40 g, 50 g, 55 g, 60 g, 70 g, 75 g, 90 g, 100 g, 200 g, 250 g, 280 g, 500 g, 1 kg

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Rašyti atsiliepimą gali tik prisijungę pirkėjai, kurie yra įsigiję šį produktą.