Šie kalnų sūriai apdovanoti už nepriekaištingą kokybę ir tiesiog tirpsta burnoje. Natūraliu ir tradiciniu būdu gaminami tik iš šviežio karvių pieno. Be GMO.
Puikiai tinkantys kiekvieno skoniui:
- švelnus 3 mėnesių brandinimo;
- vidutinio intensyvumo 6 mėnesių brandinimo;
- išraiškingo skonio 12 mėnesių brandinimo.
Daugiau sužinoti apie šį sūrį galite mūsų tinklaraštyje.
Laikymo sąlygos
Laikyti temperatūroje nuo 6°C iki 8°C.
Sudėtis ir maistinė vertė
Sudedamosios dalys: šviežias pienas, valgomoji druska, pieno rūgšties bakterijos, streptokokų kultūros gyvulinis šliužo fermentas.
Vidutinės maistinės vertės per: | 100 g |
Energinė vertė, kJ | 1817 g |
Energinė vertė, Kcal | 438 g |
Riebalai | 37 g |
Riebalai, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 24 g |
Angliavandeniai | 0 g |
Angliavandeniai, iš kurių cukrų | 0 g |
Baltymai | 26 g |
Druska | 2 g |
Alergenai
Pieno baltymai.
Kilmės šalis
Austrija.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.