Šie kalnų sūriai apdovanoti už nepriekaištingą kokybę ir tiesiog tirpsta burnoje. Natūraliu ir tradiciniu būdu gaminami tik iš šviežio karvių pieno. Be GMO.
Austriškas Alpių kalnų sūris 8-9 mėnesių brandinimo – apdovanotas už nepriekaištingą kokybę ir tiesiog tirpsta burnoje. Natūraliu ir tradiciniu būdu gaminamas tik iš šviežio karvių pieno. Be GMO.
Šis Austriškas Alpių kalnų sūris gimsta tyrame gamtos lopšyje, kur vešlias alpines pievas rupšnoja laisvai besiganančios karvės. Jų mityboje vyrauja tik šviežia žolė ganymo sezonu ir šienas iš tų pačių pievų žiemos metu. Jokių pramoninių pašarų karvės negauna, todėl pienas yra ypač švarus ir grynas – gimęs iš ypač turtingų alpių pievų, kuriose galima aptikti nuo 30 iki 50 rūšių skirtinų žolelių ir gėlių.
Tokiu tradiciniu ir saugomu būdu gaunamas pienas vadinamas Heumilch, šiuo principu gaunamo pieno ir gaminamų sūrių ūkių visoje Europoje nėra tiek daug – mažiau kaip 3%.
Toks ūkininkavimas užtikrina natūralų, švarų pieno skonį, kuriame atsispindi kalnų pievų žolelės, o iš jo gaminami sūriai išsiskiria turtingu aromatu ir subtiliu skonio gilumu.
Vertė slypi autentiškume – Heumilch gamybos būdas yra seniausias Europoje, pripažintas net UNESCO nematerialiu kultūros paveldu, todėl sūriai laikomi aukščiausios kokybės.
Jie vertinami dėl švaresnės mitybos grandinės, tvarumo ir unikalios skonio įvairovės, kurios nesukuria modernūs, intensyvūs ūkininkavimo metodai.
Daugiau sužinoti apie šį sūrį galite mūsų tinklaraštyje.
Laikymo sąlygos
Laikyti temperatūroje nuo 4°C iki 8°C.
Sudėtis ir maistinė vertė
Sudedamosios dalys: šviežias pienas, valgomoji druska, pieno rūgšties bakterijos, fermentas.
Riebumas 45%
Vidutinės maistinės vertės per: | 100 g |
Energinė vertė, kJ | 1817 g |
Energinė vertė, Kcal | 438 g |
Riebalai | 37 g |
Riebalai, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 24 g |
Angliavandeniai | 0 g |
Angliavandeniai, iš kurių cukrų | 0 g |
Baltymai | 26 g |
Druska | 2 g |
Alergenai
Pieno baltymai.
Kilmės šalis
Austrija.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.