Abrikosų čatnis su rozmarinais sujungia intensyvų vaisių saldumą, lengvą acto rūgštumą ir žolelių gaivumą — unikalus derinys, kuris padeda paįvairinti tiek kasdienę virtuvę, tiek gurmanišką stalą. Puikiai tinka kaip priedas prie brandintų sūrių, šviežios duonos ar mėsos.
Ingredientai:
- Abrikosai (66 %)
- Rudas cukrus
- Svogūnas
- Actas iš sidro (sulfitai)
- Alyvuogių aliejus
- Rozmarinas (0,1 %)
- Druska
- Galimi pėdsakai: pienas, kiaušiniai, žuvis, moliuskai, garstyčios, sezamas
Kilmės šalis:
Prancūzija
Naudojimas / rekomendacijos:
Abrikosų čatnį su rozmarinais Patiekite su brandintu čederiu ar ožkos sūriu, kaip priedą prie ruginės duonos ar krekerių. Taip pat puikiai tinka prie ant grilio keptos jautienos, kiaulienos ar ant šoninės ir sparnelių — subtilus rozmarinas suteikia patiekalams elegancijos.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.