Šerkšnas gali formuotis ne tik žiemą ir ne tik ten, kur šalta, štai vidur Egipto dykumų šerkšno tiek, kiek tik noris. Juokaujame, baltoji Egipto dykumų druska taip vadinama dėl ypatingos jos tekstūros, kuri labai primena mums visiems gerai žinomą šerkšną. Baltoji Egipto dykumų druska atrasta dviejų beduinų – tėvo ir sūnaus, kurie kasinėdami tam tikrą […]
gurmaniški produktai
Dovanų idėja – puošnūs prieskonių rinkiniai kulinariniams šedevrams
Dovanos… Dovanos?! Dovanos!?!? Tam, kad šis klausimas netaptų tikru galvos skausmu, kviečiame žvilgtelti į tris puikias dovanų idėjas. Ypač, jei gyvenate su tikru virtuvės šefu arba pažįstate tokį. Pasakysime, kuo jį galite nustebinti. Ogi prieskoniais! Gaminti mėgstančiam virtuozui nėra nieko geriau už naujų prieskonių indelį, kuriame slypi margaspalviai pasaulio skoniai, keliantys įkvėpimą pagaminti šį tą […]
Viskas, ko noriu Kalėdoms – „Becks Cocoa“ kakava!
Gerai, jau gerai, gal kiek perspaudėm, bet vargu ar rastumėme žmogų, kuris atsisakytų gardžios kakavos puodelio. Nebent tokį, kuris dar neragavo „Becks Cocoa“ kakavų. „Visa kita tiesiog nebuvo pakankamai gerai” Štai tokiu sakiniu prasidėjo šių puikių kakavų istorija. Tai nutiko prieš beveik 25 metus, kuomet savo namų virtuvėje, Miuncheno Westend rajone, Maiklas Bekas (Michael Beck) […]
Naujiena: brangiausia pasaulyje Taičio vanilė – kuo ji išskirtinė?
Ieškote unikalių ir retų skonių? Pataikėte ten, kur reikia! Pristatome naujieną – nuo šiol pas mus galite įsigyti brangiausią pasaulyje Taičio vanilę. Šios vanilės ankštys yra daug platesnės ir plokštesnės nei Madagaskaro vanilės. Nors Taičio vanilė nėra tokia žinoma kaip jos giminaitė iš Madagaskaro, ji išties stebina sodriu, stipriu aromatu. Dėl išskirtinių savybių ji yra […]
Susipažinkite: sultiniai, įkvėpti garsaus „Michelin“ įvertinto šefo
Ruduo jau visai čia pat, tad atvėsus orams nėra nieko geriau už garuojantį tobulo sultinio dubenėlį – ir sušilti, ir sveikatai pastiprinti. Pristatome jums dar vieną naujieną – iš aukščiausios kokybės ingredientų pagamintus vištienos, jautienos ir vėžiagyvių sultinius, kurie sukurti pagal daugiausia „Michelin“ žvaigždučių turinčio Joël Robuchon receptus. Šis virtuvės šefas 1990 m. „Gault et […]
Delikatesai iš Prancūzijos: išskirtinio skonio vytintos dešros ir terinai
Prancūziškų skonių desantas Kaune! Šios prancūzaitės tikrai nepaliks abejingų – aukščiausios kokybės, išskirtinės išvaizdos ir skonio. Susipažinkite artimiau Mūsų gausią turimų produktų šeimą papildė gardi naujiena iš Prancūzijos – 10 rūšių vytintų dešrų ir 5 rūšių terinai. Pietryčių Prancūzijoje vilnijančių kalvų apsuptyje įsikūrę gamintojai yra sektoriaus lyderiai, turintys nepriekaištingą reputaciją šalyje ir Europoje. Ši profesionalų […]
Atraskite naujus skonius: pristatome austrišką Alpių kalnų sūrį
Geros žinios tiems, kurie negali gyventi be sūrio! Džiaugiamės galėdami sūrio mėgėjams pasiūlyti naujieną, kuri ne taip seniai papildė mūsų asortimentą – tai preciziškai gaminamas austriškas Alpių kalnų sūris. Mūsų gamintojai – atsidavę ir itin rimtai žiūrintys į savo darbą. Ilgametė patirtis ir vietovė, kurioje gimsta šie delikatesai leidžia sukurti išskirtinio skonio ir kokybės produktus. […]