Malta paprika išsiskiria savo gana aštriomis, sūriomis ir dūmo skonio natomis, kurios sukuria savitą salsvą ir švelniai aštrų skonį. Tai prieskonis pasižymintis stipriu aromatu, primenančiu virtas vyšnias bei subtilų aromatinių žolelių smilkimą – šis aromatas puikiai dera su karamelizuotu salsvu dūmo skoniu.
Paprikos miltelius rekomenduojame naudoti grietinėlės padažuose, daržovių troškiniuose, jais gardinti šviežią sūrį ar gaminant tradicinį vengrišką jautienos guliašą!
Šie maltos paprikos prieskoniai kilę iš Zitavos regiono Slovakijoje, kuriame paprikų auginimas ir prieskonių gamybos tradicijos siekia daugiau nei 100 metų.
Sudedamosios dalys
Malta džiovinta paprika.
Grynasis kiekis
60 g.; 500 g.
Kilmės šalis
Slovakija
Laikymo sąlygos
Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.