Ypač tyras alyvuogių aliejus TOSCANO I.G.P. – sertifikuotas aukščiausios kokybės alyvuogių aliejus, atspindintis geriausias Toskanos tradicijas.
Jis gaunamas iš Moraiolo, Leccino ir Frantoio veislių alyvuogių, rankomis apdorotų per 12 valandų tradiciniu šalto spaudimo būdu, naudojant akmens malimo girnas. Dėl didelio procento oleino rūgšties ir polifenolių šis alyvuogių aliejus yra labai kokybiškas ir ilgai išsilaikantis.
Šis aliejus turi saugomą geografinę nuorodą (I.G.P. Protected Geographical Indication), kas garantuoja autentiškumą ir produkto kokybę.
Alyvuogių aliejų gamina šešios Bartolini kartos
Alyvuogių auginimas Umbrijoje turi senas šaknis, siekiančias etruskų laikus, o jo istorija glaudžiai susijusi su paprastu ir harmoningu gyvenimo būdu, atitinkančiu gamtos ritmą.
Būtent vaizdingose Umbrijos kalvose 1850 m. prasidėjo nepaprasta Bartolini aliejaus spaudyklos istorija. Įmonė, kurią jau šešias kartas su aistra ir atsidavimu saugo ta pati šeima.
Bartolini ūkis įsikūręs vaizdingoje Nera upės gamtos parko aplinkoje, tarp putojančio vandens, didingų kalnų ir šimtamečių miškų.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.